El Castell

+34653989747

Relax i romanticisme en un entorn natural i cuidat

Slider

El Castell

Es tracta d’una bonica habitació, amb xicotets detalls que pretenen evocar el temps dels castells, situada en la primera planta de l’establiment. Disposa de balcó privat, minibar, banyera hidromassatge junt amb un gran finestral, estufa de llenya envidrada, aire condicionat i vistes espectaculars a la Foradà.

L’habitació rep este nom en honor als dos castells que Al-Azraq va tindre en la Vall de Gallinera: el Castell d’Alcalá de Gallinera (Benissili), que fóra la seua residència principal, i el Castell de Gallinera (Benirrama), ambdós ocupats pels cristians en 1258.

Castell de Gallinera (Benirrama)

Servicis inclosos:

Banyera hidromassatge

Estufa de llenya envidrada

Aire Condicionat

Minibar

Eixugador

Wifi Gratuït

Detall de benvinguda

Desdejuni

Per a confirmar la seua reserva es pagarà 60€ de bestreta com a paga i senyal. La resta, fins a completar el preu de l’habitació, s’abonarà en l’arribada.

– Targeta de crèdit (Visa o MasterCard)

– Efectiu

Per a cancel·lar sense cost la reserva s’ha de sol·licitar almenys amb 3 dies d’antelació al dia d’entrada. Si es cancel·lara amb menys de 3 dies d’antelació al dia d’entrada o no es presentaren el dia d’entrada avanç de les 23h, es carregarà en la seua targeta de crèdit fins al 100% del preu de l’habitació.