Com arribar

+34653989747

Relax i romanticisme en un entorn natural i cuidat

Com arribar

El Secret de la Foradà es troba en el barri de la Raval del poble de Benissivá (municipi de La Vall de Gallinera, Alacant). Se situa a només 17 km de la costa mediterrània, a 30 km de Gandia, a 37 km de Dénia, a 38 km d’Alcoi, i a 100 km de València i Alacant.

Des de València per la costa

Per l’Autopista del Mediterrani prenga l’eixida 61 a Oliva. Qualsevol que vinga per la costa, des de València, direcció Gandia, ha de seguir la N232 fins al sud d’Oliva, on agafarà la desviació cap a Pego per la CV-715. A l’arribar a Pego, prenga la primera rotonda (just abans hi ha una gasolinera a l’esquerra) i vaja a la dreta. Continue el carrer Vall d’Ebo (deixant un Aldy i un Mercadona a l’esquerra) i seguisca tot recte (uns 800 m.) fins a la següent rotonda. En eixa rotonda gire a la dreta prenent direcció Adsubia per la CV 700. Des de Pego a Benissivà hi ha 13 km.

Des d’Alacant per la costa

Per l’Autopista del Mediterrani prenga l’eixida 62 (Ondara, Dénia, Xàbia). Seguisca la N 332 direcció a Oliva i, després prenga la desviació de la CV 700 direcció a Pego. Arribant a Pego deixe arrere una primera rotonda. A poc més d’un km. d’esta trobarà una segona rotonda. Gire a la dreta (carrer Sant Carles). Recórrega 850 metres, passant altres dos rotondes, fins al carrer Vall d’Ebo. Gire a l’esquerra i seguisca recte per este carrer (deixarà un Mercadona a l’esquerra) uns 670 metres fins a la següent rotonda. En eixa rotonda gire a la dreta prenent direcció Adsubia per la CV 700. Des de Pego a Benissivà hi ha 13 km.

Des de l’interior

Si ve des de l’interior (per Alacant) i ha pres l’Autovia del Mediterrani, isca per l’eixida 436 direcció a Benimarfull per la CV 700. Seguisca cap a Planes i continue sempre per la CV 700, arribant així a la Vall de Gallinera. Seguisca fins a Benissivá.

Si ve des de l’interior (pel nord) i ha pres l’Autovia del Mediterrani, isca per l’eixida 435 direcció a Benimarfull per la CV 700. Seguisca cap a Planes i continue sempre per la CV 700, arribant així a la Vall de Gallinera. Seguisca fins a Benissivà.

Arribada a Benisivá

Si desitja accedir amb el cotxe fins a El Secret de la Foradà per a deixar el seu equipatge, una vegada arribe a la població seguisca el carrer Olmos Canalda, recórrega-lo uns 70 metres i gire a l’esquerra baixant i seguint uns 100 metres fins al barri de la Raval. A continuació pot aparcar el seu cotxe en el poble o, si ho preferix, en un espai més ampli situat darrere de la cooperativa (indicat amb un P en la imatge).

Posició Geogràfica d’El Secret de la Foradà

  • Latitud: 38º 49’ 11,64” N
  • Longitud: 00º 13’ 36,57” O
  • Altura: 314 metros s.n.m.