El Convent

+34653989747

Relax i romanticisme en un entorn natural i cuidat

Slider

El Convent

Es tracta d’una agradable habitació situada en la planta baixa de l’establiment. Alguns detalls decoratius suposen un senyal a l’antic convent. Disposa de minibar, banyera exempta junt amb un gran finestral, estufa de llenya envidrada, aire condicionat, i belles vistes a la Foradà a través d’un enorme finestral panoràmic.

L’habitació rep este nom en record al Convent franciscà de Sant Andreu de la Muntanya (Benitaia, Vall de Gallinera), la primera pedra del qual va col·locar el VII duc de Gandia, Carles de Borja i Centelles, en 1611.

Font de 1741. Antic convent, Vall de Gallinera

Servicis inclosos:

Banyera exempta

Estufa de llenya envidrada

Aire Condicionat

Minibar

Eixugador

Wifi Gratuït

Detall de benvinguda

Desdejuni

Per a confirmar la seua reserva es pagarà 60€ de bestreta com a paga i senyal. La resta, fins a completar el preu de l’habitació, s’abonarà en l’arribada.

– Targeta de crèdit (Visa o MasterCard)

– Efectiu

Per a cancel·lar sense cost la reserva s’ha de sol·licitar almenys amb 3 dies d’antelació al dia d’entrada. Si es cancel·lara amb menys de 3 dies d’antelació al dia d’entrada o no es presentaren el dia d’entrada avanç de les 23h, es carregarà en la seua targeta de crèdit fins al 100% del preu de l’habitació.