Habitacions

+34653989747

Relax i romanticisme en un entorn natural i cuidat

El Convent

Habitació lluminosa, amb estufa de llenya envidrada, aire condicionat, minibar i banyera exempta en la pròpia habitació junt amb un enorme finestral panoràmic amb belles vistes a la vall i a la Foradà, Situada en la planta baixa de l’establiment.

La Morisca

Habitació lluminosa, amb banyera hidromassatge junt amb el finestral que atorga belles vistes de la vall, estufa de llenya envidrada, aire condicionat, minibar i enorme finestral panoràmic en l’habitació amb belles vistes a la vall i a la Foradà. Situada en la planta baixa de l’establiment.

Al-Azraq

Habitació lluminosa, amb balcó privat, estufa de llenya envidrada, aire condicionat, minibar i banyera exempta en la pròpia habitació junt amb un enorme finestral panoràmic amb belles vistes a la vall i a la Foradà. Situada en la primera planta de l’establiment.

El Castell

Habitació lluminosa, amb balcó privat, amb banyera hidromassatge junt amb el finestral que atorga belles vistes de la vall, estufa de llenya envidrada, aire condicionat, minibar i enorme finestral panoràmic en l’habitació amb belles vistes a la vall i a la Foradà. Situada en la primera planta de l’establiment.

L’Alineació

Habitació lluminosa, amb minibar, calefacció i aire condicionat, amb belles vistes a la Foradà. Situada en la primera planta de l’establiment.