L’Alineació

+34653989747

Relax i romanticisme en un entorn natural i cuidat

Slider

L’Alineació

Es tracta d’una bonica habitació, situada en la primera planta de l’establiment. Té la curiosa particularitat d’estar perfectament alineada al Sol de la Foradà el dia de Sant Valentí i el dia de Santa Savina. Disposa de minibar i vistes espectaculars a la Foradà.

L’habitació rep este nom en honor a l’alineació solar de la Foradà, un atractiu fenomen redescobert i estudiat per José Lull, que consistix en la introducció del Sol per l’arc de la Foradà il·luminant l’antic convent franciscà precisament el dia de Sant Francesc d’Assís. Este fenomen s’ha convertit en un dels grans reclams turístics de la Vall.

Alineació solar de la Foradà (José Lull)

Servicis inclosos:

Aire Condicionat

Minibar

Eixugador

Wifi Gratuït

Detall de benvinguda

Desdejuni

Per a confirmar la seua reserva es pagarà 60€ de bestreta com a paga i senyal. La resta, fins a completar el preu de l’habitació, s’abonarà en l’arribada.

– Targeta de crèdit (Visa o MasterCard)

– Efectiu

Per a cancel·lar sense cost la reserva s’ha de sol·licitar almenys amb 3 dies d’antelació al dia d’entrada. Si es cancel·lara amb menys de 3 dies d’antelació al dia d’entrada o no es presentaren el dia d’entrada avanç de les 23h, es carregarà en la seua targeta de crèdit fins al 100% del preu de l’habitació.