Avís Legal

Avís Legal

En compliment amb el deure d’informació recollit en l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, l’informem que la URL www.elsecretdelaforada.es (d’ara en avant el PORTAL) és un domini propietat de Mari Carmen Ortolá Ferrá (d’ara en avant l’ENTITAT), amb domicili situat en C/ Oliveres de Seguí 1, 46710 Daimús, València (Espanya), amb C.I.F. núm. 20.004.162-G.

Totes les marques, noms comercials o signes distintius de qualsevol classe que apareixen en el PORTAL són propietat de l’ENTITAT o de tercers, sense que puga entendre’s que l’ús o accés al lloc i/o als serveis, atribuïsca a l’usuari dret algun sobre les citades marques, noms comercials i/o signes distintius.

Així mateix, els continguts publicats en la web, el seu disseny i imatges són propietat intel·lectual de l’ENTITAT o de tercers, sense que puguen entendre’s cedits a l’usuari, en virtut del que s’estableix en aquest Avís Legal, cap dels drets d’explotació que existeixen o puguen existir sobre aquests continguts més enllà de l’estrictament necessari per al correcte ús del PORTAL i dels serveis que es presten a través d’ell.

Li recordem que en cas que vosté siga persona física que actue amb finalitats aliens a les seues activitats comercials o empresarials, al seu ofici o a la seua professió, pot acudir a la plataforma de resolució de litigis en línia que pot trobar en el següent enllaç: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

L’accés a aquest web *site és responsabilitat exclusiva dels usuaris. El simple accés al PORTAL no suposa entaular cap mena de relació de caràcter comercial entre l’ENTITAT i l’usuari. Accedint a ell accepta els següents termes i condicions.

Pot contactar amb nosaltres a través de l’adreça email elsecretdelaforada@gmail.com o bé en el número de telèfon 653989747.